Szolgáltatások

Szeretné, ha a jelenlegi helyzetben az Ön beruházása megépülne a meghatározott költségkereten belül, határidőben, a kívánt minőségben? Dolgozzon velünk, elmondjuk hogyan lehetséges!
OPEN BOOK
Időt és pénzt spórolunk Önnek: tapasztalt szakmai tervezéssel, hatékony kommunikációval egy komplex szolgáltatáson keresztül
Részletek →
Építészeti tervezés
Mivel a költségvetés a tervezőasztalon dől el, fontos, hogy Ön is a lehető legalaposabban körbejárja az építészeti tervezés lehetőségeit. Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket!
Részletek →
Műszaki ellenőrzés
Egy felelős építési műszaki ellenőr tisztában kell, hogy legyen a kötelezően alkalmazandó szabványokkal, a biztonsági és a vonatkozó jogszabályok hatósági előírások tartalmával, illetve azért is ő felel, hogy az építési kivitelezés lépései összhangban történjenek a projekt kezdetétől a végéig.
Részletek →
Építési projektmenedzsment
Építési projektek szervezésre teljes körültekintéssel: kivitelezés, lebonyolítás, műszaki ellenőrzés
Részletek →
Kiegészítő szolgáltatások
Szerződés menedzsment, jogi tanácsadás. Pályázatírás, pályázatok bevonaása a finanszírozásba. Finanszírozási tanácsadás.
                                            Közbeszerzési tanácsadás és műszaki támogatás (FIDIC mérnöki tevékenységek).
                                            Fedezetkezelővel kapcsolatos feladatok ellátása.
                                            Due Diligence
Részletek →
Kérje ajánlatunkat!

A beruházásával kapcsolatosan felmerülő bármilyen szakmai, pénzügyi vagy jogi kérdésével forduljon hozzánk bizalommal! Szívesen állunk rendelkezésére.

Dolgozzunk együtt!
Csarnoképítési kalkulátor
Kalkulátor →